Tehnologia Light-Life: 03. Cine a fost Slim Spurling? (III – Radiestezia. Șamanul)


Partea I – Copilăria

Partea II – Studiile. Maestru Fierar Alchimist şi vindecător cu plante medicinale

Partea III – Radiestezia. Șamanul

Notă: În zilele noastre radiestezia este greșit înțeleasă datorită multor persoane care încearcă să obțină foloase materiale din ea, înainte de a o înțelege și de a o stăpâni. Veți observa în textul de mai jos că abordarea acestei tehnici diferă foarte mult față de ce este cunoscut la noi în țară, mai ales în mediul urban și în literatura consacrată (a se vedea obsesia din ultima vreme cu atacurile PSI)…

Radiestezia

    <<Slim este renumit de asemenea şi ca radiestezist. Oricine l-a privit făcând muncă de prospecţie radiestezică sau căruia i-a prospectat proprietatea poate depune mărturie pentru asta. Primul contact cu această artă a avut loc în copilărie prin intermediul unui tip senzitiv, în vârstă, care a venit la ferma familiei ca să-i ajute pe Spurling-i să localizeze apă pentru o fântână. Acest om ştia că acest băieţel stătea în preajmă fiind curios, aşa că l-a lăsat pe Slim să ţină unul din braţele ramurii de salcie, şi cei doi au pornit să caute apă. Şi cum mergeau, Slim a fost surprins când ramura a fost trasă în jos, deasupra firului de apă. A ştiut cu certitudine că nimeni nu forţa ramura şi orice ar fi fost, era real.

    În 1970 era nevoit să apeleze la radiestezie din necesitate, dar din fericire s-a întâmplat în mod natural. Părinţii săi s-au mutat de atunci în Australia, şi Slim a fost nevoit să localizeze toate conductele de apă pe care tatăl său le îngropase, atunci când au excavat pentru prima dată la ferma din Morrison. Fără nici o diagramă sau hartă, a îndoit o pereche de vergele de sudură în vergele sub formă de L, şi cu intenţia, „Trebuie să găsesc ţevile” clară în minte, a jalonat proprietatea. Şi nu numai că a localizat toate ţevile metalice pe care tatăl său le instalase, dar a găsit şi ţevile ceramice puse de foştii proprietari.

    Slim a descoperit ulterior că apa şi ţevile nu sunt singurele lucruri care pot fi prospectate. În 1979 a observat că apăruse o creştere nefirească în numărul de accidente de maşină ce se produceau într-o mică regiune îngustă a unui drum de ţară la doar o milă de casa sa. La început, se produceau doar unul sau două accidente pe săptămână, dar când a început să-l deranjeze, numărul lor a ajuns la unul sau două pe zi. Deranjat de sunetul sirenelor şi de zgomotul elicopterelor de salvare, şi-a luat ansele la o plimbare, simţind că energia dintr-o sursă nevăzută era răspunzătoare pentru aceste catastrofe.

    Ce era în mintea lui e greu de spus, dar s-a gândit că stresul gravitaţional crescând cauzat de Marea Aliniere curentă a planetelor crea un câmp pieozoelectric supraîncărcat ce traversa drumul. Frecvenţele generate de un asemenea câmp puteau cu uşurinţă să dezorienteze vreun şofer sau să-l lase momentan inconştient.

    La jumătate de milă de la locul accidentelor, a localizat o zonă de energie neobişnuit de puternică ce secţiona drumul. Slim a blocat zidul de energie îngropând două vergele în formă de L peste el la câteva picioare de pavaj şi le-a lăsat acolo. Nici un accident nu s-a mai produs în acea zi, sau în următoarea, iar în anul următor nu s-a mai înregistrat nici măcar un accident.

    Folosirea vergelelor în formă de L pentru detecţia şi blocarea frecvenţelor negative a devenit una din cele mai preţioase tehnici ale lui Slim, şi acum constituie baza a o bună parte din ceea ce îi învaţă pe oameni în cadrul seminariilor sale.

    La începutul anilor ’60 Slim a început să citească lucrările complete ale lui Wilhelm Reich. Lucrările lui Reich i-au generat probleme, deoarece educaţia sa formală în ştiinţele academice l-a programat să vadă lucrurile într-un anumit fel, şi această nouă informaţie era destul de neobişnuită. De asemenea, Reich avea cunoştinţe solide în domeniul matematicii, fizicii şi al chimiei. Mai mult, el era un medic de bună credinţă, şi prin urmare mult mai credibil.

    Spărgătorul de nori (cloudbuster) al lui Reich era renumit pentru modificarea vremii, aducerea ploilor şi înbunătăţirea mediului. Această informaţie a fost ceea ce l-a făcut pe Slim să se joace cu vremea. În acea vreme poluarea aerului devenea un subiect fierbinte, şi faimosul „nor brun” din Denver era deja o problemă majoră.

    Slim şi-a construit un spărgător de nori şi a observat rapid că făcea tot ceea ce pretindea Reich. Munca de teren pe care a făcut-o cu acest dispozitiv i-a furnizat lui Slim date experimentale pe care le-a folosit la dezvoltarea uneltelor de curăţare a mediului ce au devenit marca sa.

    El îşi aminteşte din copilărie, când mama sa spunea deseori: „Toată lumea vorbeşte despre vreme dar nimeni nu o poate schimba.” Slim s-ar uita la ea şi ar spune „De ce nu?” Ca răspuns la toate întrebările de bun simţ pe care Slim le-ar pune, Margaret ar răspunde direct că „50 de milioane de francezi nu se pot înşela. Toată lumea ştie că este așa; aşa stau lucrurile.”

    Peste ani Slim a demonstrat mai multor oameni că „50 de milioane de francezi” se pot înşela într-adevăr, şi presupunând că orice este „aşa cum este” poate înlătura o mulţime de posibilități. Ceva poate fi făcut legat de vreme, mediu şi de nivelul armoniei din lume. Despre asta e vorba când când ne referim la uneltele sale.

*

Șamanul

    Întâlnindu-te cu el pentru prima dată poate că nu observi imediat, dar Slim este un şaman, deși nu face un caz din asta. Calităţile sale şamanice pe care şi le-a dezvoltat de-a lungul timpului au crescut în mod natural din genele sale druidice/celtice şi ca o consecinţă al oricărui lucru în care a fost implicat. Toată experienţa acumulată a atins o masă critică, ca să spunem aşa, şi din asta a început să observe că poate mişca energie prin mâinile sale fără ca măcar să se gândească la asta. Oricine a urmat un seminar sau a petrecut timp alături de Slim a fost martor la ceea ce poate face cu mâinile sale.

    Trăim într-o cultură care pune, din păcate, accentul pe cunoaşterea academică sau pe învăţatul din cărți, când adevărul este că experienţa este cel mai bun profesor. Secretele şamanice ale înaintaşilor nu se învaţă din cărţi. Chiar dacă şamanismul a ajuns să fie un fel de modă, o chestie New-Age, darurile şamanice se dezvoltă şi sunt transmutate în interiorul oamenilor prin experimentarea lor.

    În acelaşi timp, darurile şamanice nu sunt proprietatea exclusivă a unor aleşi, şi să crezi că forţele ciudate, sălbatice şi minunate pot fi accesate doar de către anumiţi indivizi aleși este o prejudecată. După Slim, oricine are aceste abilităţi: este pur şi simplu o problemă de a te acorda cu ele.

    Întreaga experienţă timpurie, siguranţa sa despre scopul său aici, cercetările sale profunde, înţelegerea sa experienţială a alchimiei şi a câmpului unificat, împreună cu sensibilitatea sa emoţională şi legătura cu natura, au convers într-un gestalt care a făcut ca acest om să fie mai mare decât suma componentelor sale.

    Conştientizarea capacităţilor şamanice ale sale a început să se extindă abia către sfârşitul perioadei în care a fost fierar. Ştia cu certitudine că ceva s-a transformat, deoarece mâinile îi furnicau, „forţa” curgea prin el, şi tot ceea ce avea nevoie era întotdeauna acolo. În orice situaţie se găsea, resursele şi soluţiile pentru a o rezolva erau chiar în faţa lui.

    Această înaltă conştientizare a puterilor sale înăscute nu l-a făcut totuşi imun în faţa vicisitudinilor providenţei. Atunci când Corpul de Ingineri al Armatei i-a confiscat proprietatea pentru a construi un baraj de regularizare, la două mile sud de locuinţa sa, a fost forţat împotriva voinţei sale să renunţe la fierărie. Totuşi, lupta juridică dusă cu acea organizaţie timp de 5 ani l-a înzestrat cu câteva aptitudini juridice modeste şi cu o înţelegere adâncă a birocraţiei. Abia în ultimul an al disputei privind proprietatea sa Slim a apelat la un avocat.

    Cu toate că decizia finală nu a fost în favoarea lui Slim, avocatul său l-a lăudat spunând, „Nu ştiu de ce m-ai angajat. Tocmai ai luptat în cea mai lungă, cea mai de succes acţiune legală împotriva Corpului dusă de un individ, grup sau corporaţie din istorie! De asemenea ai obţinut cel mai adânc respect al judecătorului Winner. Mi-a spus în particular cât de mult a admirat, ‘acel provincial bătrân dur şi al dracului’”.

    Slim a plătit taxele legale în monezi de aur şi a folosit despăgubirea din condamnare pentru a-şi porni propria exploatare forestieră. Prin 1980 furniza lemn unei fabrici locale de cherestea lucrând cu utilaje grele. Slim este un erou al clasei muncitoare, şi acel element al naturii sale a contribuit la fel de mult la înţelegerea sa asupra lumii ca orice altceva. Nu este un sfânt când vine vorba de baruri şi bătăi cu pumnii şi femei. Să-l numeşti “un personaj colorat” este un mod blând de a o spune, şi adesea zice „Dacă șaua asta ar putea vorbi, aş fi fost spânzurat demult.”

*

    După ce a fost tras în piept de cel ce-i cumpăra lemnul, Slim a abandonat exploatarea forestieră şi s-a mutat în Livermore, Colorado, pentru a lucra la o fermă. Pe lângă îndatoririle sale de muncitor la fermă, Slim şi-a ajutat şeful prin „administrarea” vremii. A devenit adeptul prevenirii furtunilor, al producerii ploii când era nevoie şi al secetei când era vremea de adunat fân.

    Slim a efectuat unele din cele mai bune tehnici şamanice la fermă, cu popândăii ce făceau ravagii, săpându-şi vizuinile acolo unde produceau mai mult rău decât bine. În toamnă Slim „a cerut” ca micile creaturi să părăsească fâneţele şi să se mute pe terenuri uscate unde serviciile lor ar fi fost mai potrivite. Popândăii i-au dat ascultare. Prin primăvara următoare erau noi movile de popândău în partea cu iarbă uscată a fermei, şi niciunul în terenurile de fân.

    Spre sfârşitul verii, când proprietarul a luat în râs povestea şi l-a necăjit pe Slim, acesta i-a spus: „Ei bine, atunci poţi să-ţi iei înapoi popândăii tăi blestemați!” Evident, popândăii au înţeles sugestia. Curând, după ce aceste cuvinte au fost rostite, s-au mutat o milă la sud de cartierul general al fermei, au găurit canalele de irigaţie de deasupra lui şi au inundat complexul. (Morala aici este să nu te pui cu un şaman. Amicii lui s-ar putea să se simtă jigniți.)

    Cât timp a lucrat la fermă, Slim s-a împrietenit cu o femeie nativă americană, Rachel Ashley. Rachel a crescut la agenţia Crow Creek din rezervaţia Lower Brule. Ea l-a învăţat pe Slim totul despre proprietăţile antibiotice ale ciupercii puffball şi despre eficienţa ei împotriva infecţiilor, în special împotriva bacteriilor anaerobe asociate cu cangrena şi otrăvirea sângelui.

    În timpul ultimei spaime cu antrax, Slim a făcut legătura între efectele antibiotice ale pudrei de puffball şi cunoaşterea frecvenţelor. El consideră că această pudră este un antidot pentru antrax. Din moment ce totul are propria vibraţie şi orice poate fi transmis la distanţă folosind tehnologia cuantică, se impune ideea că o ciupercă puffball pusă în interiorul unui armonizator făcut de Slim va emite acea frecvenţă în mod homeopatic asupra unei largi zone şi va neutraliza efectele antraxului.>>

—Va urma—

Bibliografie:

Cal Garrison – “Slim Spurling’s Universe: Ancient Knowledge Rediscovered to Restore the Health of the Environment and Mankind”

Advertisements
This entry was posted in Tehnologia Light-Life (Slim Spurling), Wilhelm Reich and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Tehnologia Light-Life: 03. Cine a fost Slim Spurling? (III – Radiestezia. Șamanul)

  1. Pingback: Tehnologia Light-Life: 03. Cine a fost Slim Spurling? (II – Studiile. Maestru Fierar Alchimist şi vindecător cu plante medicinale) | Tehnici și tehnologii ezoterice

  2. Pingback: Tehnologia Light-Life: 03. Cine a fost Slim Spurling? (I – Copilăria) | Tehnici și tehnologii ezoterice

  3. Pingback: Tehnologii ezoterice | Tehnici și tehnologii ezoterice

  4. alex says:

    “Din moment ce totul are propria vibraţie şi orice poate fi transmis la distanţă folosind tehnologia cuantică”. Inclusiv bolile, nu?

  5. Flavian says:

    Biografia aceasta este din cartea lui Slim ? Recunosc ca inca nu m-am apucat de ea… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s