Atomic Feng Shui. “Diode” eterice și magneți


“Let no one ignorant of geometry enter!” (Să nu intre aici cei ce nu ştiu geometrie!)
 Inscripție gravată la intrarea în academia fondată de Platon

Mulți dintre noi am auzit, în treacăt, măcar, despre conceptul de Feng-Shui, arta chinezească a aranjării obiectelor în spațiu. Din păcate, aceasta este doar definiția pentru profani, mulți asociind acest concept doar cu simțul estetic sau cu niște superstiții pentru creduli. O definiție trunchiată și care duce la derapaje și înțelegeri greșite a fenomenologiei asociate. O definiție mai apropiată de realitate, dar mai tehnică, ar fi știința și arta aranjării obiectelor și a materiei pentru a obține “curgeri” foarte precise de energie eterică (chi/prana/orgon/etc) care să determine/declanșeze la rândul lor anumite fenomene în planul fizic, la fel de precise.

Jason Verbelli ne prezintă o schiță a unui model propus de el despre cum curgerea preferențială și polarizarea energiei eterice determină diferite fenomene fizice, inclusiv din sfera free-energy, anti-gravitației, etc.

Dacă veți răsfoi cărți precum “Shape Power” de Dan A. Davidson, veti observa că materia este într-o interacțiune continuă cu câmpul eteric universal, atât la nivel macro, cât și la nivel micro, nano, ș.a.m.d., inclusiv la nivel de “particulă elementară”. Tot din materialul de mai sus puteți afla că energia eterică care interacționează cu materia este direct proporțională cu masa (masa nefiind nimic altceva decât energie eterică condensată/legată/locked pe o anumită frecvență – de aici și proprietatea celor 2 de a interacționa = schimb bidirecțional de “energie” și informație).

Conform principiului “Mass follows the wave” (Masa urmează unda) unora le-a venit ideea genială de a crea o “undă” eterică/flux eteric staționar(ă) care în timp (prin procese de acumulare) să ducă la restructurarea materiei fizice. Cea mai la îndemână metodă a fost prin crearea unei unde/flux care să rezulte din aranjarea altor corpuri decât cele țintă după un model geometric bine definit. Acest lucru se realizează mai simplu sau mai complex d.p.d.v. tehnologic în funcție de aplicația dorită.

Ideea de bază este că curgerea acestei energii determină un anumit fenomen fizic în funcție de mai multi factori:

1. Modelul geometric al fluxului eteric (curgerii eterice).

2. Gradul de polarizare (orientare) a curgerii. Cu alte cuvinte faptul că curgerea este orientată într-o direcție sau câteva preferențiale, și nu în toate direcțiile ca într-o mișcare brown-iană.

3. Nivelul/ dimensiunea/ scara la care este construit modelul geometric al fluxului (macro/micro/nano sau valori intermediare).

4. Forma de undă/ Frecvența fluxului. Dacă reprezentăm graficul “intensității” fluxului în funcție de timp obținem o “formă de undă”. Tipul acestei forme de unde este un alt factor. Dacă “unda” este periodică atunci putem vorbi și de o frecvență.

Toate acestea funcționează din cauză că Eterul este substratul lumii fizice observabile (de către oamenii obișnuiți). Orice modificare în substrat va determina automat modificări proporționale în planul fizic!

Cheia obținerii unor rezultate fantastice din sfera free-energy sau anti-gravitației pare să rezide în aplicarea acestor principii la nivel micro- și nano-.

Ca să facem legătura cu materialul video de mai jos, în cartea “Shape Power” se dă un experiment prin care se arată că magnetismul este un fenomen derivat din manipularea energiei eterice. Mai pe scurt, autorul măsoară câmpul magnetic (cu un magnetometru) al unui corp format din 2 bețe din materiale diamagnetice aflate în 2 configurații geometrice diferite, rezultând valori diferite ale valorii măsurate pentru cele 2 configurații, în urma repetării experimentului de către persoane diferite, și în locații diferite.

Concluziile care se impun după parcurgerea acestor materiale sunt:

1. Știința oficială merge într-o altă direcție decât cea ezoterică sau față de inventatorii care au obținut fenomene fantastice, care sfidează “legile fizicii”.

2. Aceste 2 direcții nu se neagă reciproc neapărat, ci sunt două abordări paralele ale lumii obiective.

3. Știința oficială are o abordare expansivă. Caută în exterior cunoașterea. Prin explozie. Cea ezoterică caută aprofundarea. Prin implozie. Așa cum zice și Jason, știința oficială merge pe ideea: Dacă vreau să măresc forța unui fenomen, în mod clasic, caut să obțin o forță proporțională, mărind masa. (Metoda forței brute) Cea ezoterică folosește altă paradigmă: Ce-ar fi să văd cum este organizată această masă la diferite nivele? Nu cumva prin re-aranjarea materiei pe anumite nivele, la diverse scări, pot obține forțe mai mari, plus alte fenomene?

4. Cărțile inițiatice vechi conțin informații foarte puternice. Cheia descifrării lor pentru a obține aplicații utile d.p.d.v. practic constă, parțial, în nivelul interior al celui care le studiază, parțial în bagajul de cunoștinte anterior acumulat și…, ca să rămânem la subiect, în felul în care acestea sunt structurate în interiorul individului (structura/”geometria”/ordinea lor).

Atomic Feng Shui – Aetheric Diodes and Magnetization

Video:

Atomic Feng Shui – What a Magnet Is and Why Part 1

Atomic Feng Shui – What a Magnet Is and Why Part 2

Atomic Feng Shui – What a Magnet Is and Why Part 3

Atomic Feng Shui – What a Magnet Is and Why Part 4

Atomic Feng Shui – What a Magnet Is and Why Part 5

Atomic Feng Shui – What a Magnet Is and Why Part 6

Atomic Feng Shui – What a Magnet Is and Why Part 7

Se actualizează….

Advertisements
This entry was posted in Eter, Walter Russell and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Atomic Feng Shui. “Diode” eterice și magneți

 1. Pingback: Tehnologii ezoterice | Tehnici și tehnologii ezoterice

 2. Flavian says:

  Foarte tare corelarea. Precum sus asa si jos. Cum in mare asa si in mic. De la nivel de “atom” la nivel de galaxie forma dicteaza circularea energiei. Sunt curios cum ai putea face feng shui nu doar la nivel de casa. Ci si la nivel de gradina. Sau comunitate. Sau de ce nu.. o intreaga tara poata fi analizata dpdv feng shui.. 🙂

  • ezotech says:

   Dap! Tocmai de-aia la chinezi exista si maestrii (autentici) in Feng-Shui care sunt chemati de fiecare data cand se construieste ceva sau se amenajeaza cate ceva pe suprafete insemnate. La intrebarea ta raspunsul il gasesti in anumite carti scrise de acestia.

  • ezotech says:

   Apropo, Jason e student la un templu shaolin din Londra. De acolo paralelele lui cu Feng-Shui-ul si alte discipline ezoterice din Est.

 3. Pingback: Magneţi, apă structurată şi filtrul Cera-Metrix | Tehnici și tehnologii ezoterice

 4. Pingback: Dan A. Davidson – Efectul de formă | Tehnici și tehnologii ezoterice

 5. Pingback: Starile topologice ale materiei. Ce sunt si ce importanta practica au? | Tehnici și tehnologii ezoterice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s