Ce este energia si de ce nu stim sa ne-o colectam singuri?


Autor: Silviu D.

Articol preluat cu acordul autorului de pe site-ul: http://ciberonix.ro/ce-este-energia-si-de-ce-nu-ne-o-stim-colecta-singuri/

„Dacă vrei să afli secretele Universului, gândeşte în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie.”

 Nikola Tesla

Ce Este Energia?

Energia este mai întâi de toate un concept. Iar pentru a înţelege profunzimile acestui concept, trebuie să ne gândim la faptul că tot spaţiul înconjurător (fie că vorbim de locurile de pe planeta noastră ori de imensitatea Cosmosului), este îmbibat de energie. Un ocean de energie şi radiaţii electromagnetice, care vibrează pe diferite game de frecvenţe, cum spunea marele savant Nikola Tesla.

Trăim într-un ocean imens de energie ca peştii-n apă!

Îmi amintesc de primele ore de fizică din şcoala generală în care ni se explica că energia nu se poate distruge şi nu se poate produce ci doar a se transforma, dintr-o formă în alta.

Aceasta era legea conservării energiei.

Acum mă întreb, de ce suntem obligaţi s-o plătim? De ce, cu toate că este omniprezentă, toţi plătim către companiile de electricitate facturi pentru o energie care este „produsă” de ei şi despre care ni se spune că o „consumăm”?

De ce, dacă ne scăldăm în această energie ca peştii în apă, suntem obligaţi s-o plătim cu trudă?

De ce nu ne revine dreptul la această abundenţă energetică precum peştii au dreptul să trăiască în apa mărilor şi-a oceanelor fără să plătească tribut?

Energia de ce nu este liberă?

Noi de ce avem contoare?

De fapt, de când ei produc energia şi de când noi o consumăm, de vreme ce energia nu poate decât să se transforme?

Toate aparatele electrice nu sunt consumatori aşa cum suntem învăţaţi să credem, sunt de fapt convertori de energie.

Acestea convertesc energia electrică în energie termică, unde sonore sau mecanice şi radiaţii electromagnetice.

De ce se numesc companii de producere a energiei electrice când, de fapt, generatoarele din uzinele lor transformă lucrul mecanic al apei, al aburului, al vântului sau radiația solară în energie electrică?

Totul în Univers constă în transformări! Există aceeaşi cantitate de energie din totdeauna!

Energia nu se consumă, energia nu poate fi distrusă ori produsă! Ci doar transformată! Energia este omniprezentă, în tot Universul înconjurător, şi-avem toţi drept egal asupra ei, la fel cum avem dreptul la aerul pe care-l respirăm.

Din această perspectivă cât de stupid şi primitiv este faptul că defrişăm pădurile pentru a utiliza o formă de energie limitată şi poluantă?

Care sunt cauzele acestei situaţii?

Învăţământul

De fapt, învăţământul este doar o părticică mică din întreaga poveste a cauzelor pentru care suntem în această situaţie.

Ni se basculează în cap tone de date şi concepte pe care niciodată nu le vom folosi, dar ni se răpeşte dreptul de-a ne fi stimulată creativitatea şi intuiţia.

Ni se explică doar teoretic ce este curentul electric şi cum apare ca fenomen, dar nu ni se explică cum am putea să ni-l producem singuri şi în câte feluri se poate produce practic, aşa cum ne cultivăm spre exemplu hrana din grădină.

Ni se cimentează legi şi principii expirate şi stabilite în laboratoare – sisteme închise (sistem inchis = sistem ce nu efectueaza schimb de materie sau energie cu mediul inconjurator – Nota Ezotech). În timp ce natura şi fenomenele din natură se petrec strict în sisteme deschise.

Totul în şcolile noastre se cam rezumă la o supă bogată de teorii şi explicaţii condimentate cu formule matematice pompoase; astfel că, atunci când terminăm şcoala ori specializarea, nu vom şti altceva decât să fim nişte maşini care execută sarcini şi care operează calcule.

Ei: Companiile energetice. Corporaţiile. Guvernele. Băncile. Complexele Militare

Este evident acum că o turmă de oi care execută comenzi este mai uşor de stăpânit şi de prostit.

Un om care este capabil să-şi producă singur energia cea de toate zilele, este un om liber! (Pentru ca orice activitate tehnologica presupune un cost energetic, iar uneori intreg lantul de productie al unui bun sau serviciu se rezuma la consumul de energie sub diverse forme – Nota Ezotech)

Nu mai poate fi şantajat să muncească pentru facturile de căldură, curent, hrană, sau de dragul consumerismului.

Nu mai poate fi şantajat să fie un sclav care întreţine sistemul!

În această poziţie, acest om este un om liber. Deoarece toate: cultivarea hranei, căldura pe timpul iernii, iluminatul şi altele, se pot obţine gratuit dacă ţi-ai rezolvat situaţia colectării energiei în cantităţile de care ai nevoie.

Noi: Părinţii. Învăţătorii. Educatorii

Prin faptul că suntem leneşi şi prea ocupaţi cu job-urile noastre. Prea puțin sau deloc stăm să contemplăm la sensul vieţii sau observăm natura cum funcționează.

Profesorii nu încurajează altceva în afară de memorarea datelor şi calcule matematice. Lăsăm copiii să ne fie formaţi adulţii de mâine de un sistem educaţional primitiv şi expirat.

Cum și de ce se roteşte planeta noastră de miliarde de ani fără să facă zgomot, fără să scoată fum?

Cum de susţine viața într-o armonie și-un echilibru perfect? 

De unde are inteligența și energia necesară?

Este cumva vreun stecher secret băgat undeva în vreo priză din peretele Universului?

„Dacă vrem să reducem sărăcia şi suferinţa, dacă dorim să dăm fiecărui individ ceea ce are nevoie pentru o existenţă sigură a unei fiinţe inteligente, noi trebuie să asigurăm mai multe maşinării, mai multă electricitate. Electricitatea este pilonul nostru, sursa primară a uneltelor noastre complexe.” – Nikola Tesla

Autor: Silviu D.

Articol preluat cu acordul autorului de pe site-ul: http://ciberonix.ro/ce-este-energia-si-de-ce-nu-ne-o-stim-colecta-singuri/

Advertisements
This entry was posted in Conspiratii, Demitizari, Free Energy and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ce este energia si de ce nu stim sa ne-o colectam singuri?

  1. qwykx says:

    superb articol il rebloghez

  2. calinakimu says:

    Raspunsul…se refera aceleasi cauze ca si intrebarea…Nu ne folosim de o uriasa energie unificatoare, care poate subordona toate celelalte energii…Aceea a IUBIRII. Fara a ne folosi de aceasta URIASA energie unificatoare, nu vom avea acces LIBER la celelalte energii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s