Jason Verbelli – Bobina caduceu, curgerea elicoidală și dovada existenței energiei libere


Fist Fights With Physicists – The Caduceus Coil – Helical Flow and Evidence for Free Energy

Fist Fights With Physicists the Caduceus Coil

Idei principale:

– proprietățile și efectele asupra apei alei imploderului lui Dan Winter.

– efectele curgerii unui lichid pe o spirala PHI în 3D.

– Permițând energiei să curgă pe calea ei naturală dupa o spirală PHI, permiți energiei universale (chi/ki/prana) să fie mai pronunțată/prezentă –> Energie internă mărită –> “Over-unity”. Traiectoria pe care energia universală (chi/ki/prana) curge întâmpinând rezistență minimă este o linie curbă, nu o linie dreaptă (lucru observat experimental).

– Acest principiu stă la baza multor dispozitive free-energy. Ex: SEG-ul lui John Searl, dispozitivele bazate pe implozie (Schauberger, etc).

– Tabelul periodic al elementelor chimice vs. Modelul sub forma de vortex/spirala al lui Walter Russell.

– Discuții despre “constanta” c.

– Principii expuse de Walter Russell și Ed Leedskalnin regăsite în fenomene fizice comune și nu numai.

Recomandare:

Revedeți acest post din 6 în 6 luni. Veți fi surprinși de câte noi conexiuni vi se vor face!

This entry was posted in Apa, Edward Leedskalnin, Eter, Free Energy, Walter Russell and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Jason Verbelli – Bobina caduceu, curgerea elicoidală și dovada existenței energiei libere

  1. Pingback: Tehnologii ezoterice | Tehnici și tehnologii ezoterice

  2. Homerillum says:

    ENERGIA LIBERA exista cu adevarat. Pana in prezent s-au inregistrat mai mult de 5.000 de brevete de inventii ce prezinta tehnologii ce pot produce energie libera. Pe langa aceste inventii mai avem si pe cele care nu sunt patentate din cauza piedicilor ce se pun. Spre exemplu in SUA oficiul de patente refuza inregistrarea unor inventii pe motiv de siguranta nationala. Multe dintre patente sunt cumparate de concernele energetice si le ascund in sertarele lor pentru ca aceste tehnologii să nu se putea implementa. In momentul in care aparatele ce produc energie libera apar pe piata concernele energetice nu vor mai face profite. Asta este motivul pentru care se ingreuneaza aparitia acestei tehnologii minunate. In curand insa vom avea cu siguranta energie libera.

    • ezotech says:

      Nu numai ca FE exista, dar este chiar baza vietii, fara ea nu ar exista lumea asa cum o stim! O sa-mi arunc si eu un ochi pe cartea de pe blogul tau. 🙂

Leave a comment